Ga terug

Training: Hoe ga je om met lastige situaties bij de agrarische ondernemer?

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus, wordt deze bijeenkomst verplaatst. De nieuwe datum is nog niet bekend.

Agrivaknet organiseert samen met het platform AgriCoaches een bijeenkomst voor bedrijfsadviseurs met als thema: Hoe ga je om met lastige situaties bij de agrarische ondernemer? Welke rol heb je als erfbetreder in moeilijke situaties? Waar ligt jouw grens als bedrijfsadviseur? Je krijgt in de bijeenkomst handvatten om in gesprek te gaan met de ondernemer in lastige situaties.

Platform voor agrarische coaches
Er is bij agrarische ondernemers en bedrijfsadviseurs veel onzekerheid over de toekomst van de agrarische sector. Dat uit zich in een toenemende vraag naar coaching op zowel persoonlijk als zakelijk vlak bij agrarische ondernemers. Agrivaknet heeft daarom een platform opgezet voor Agrarische Coaches. Coaches uit de sector kunnen zich hierbij aansluiten. Het doel is om samen krachten te bundelen en beter herkenbaar en vindbaar te zijn. Tevens willen we de ondernemers beter kunnen bedienen bij hun vraagstukken die behoren tot het sociale domein.