Ik ben agrariër

Als boer of tuinder werk en leef je in roerige tijden. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Iets wat de nodige veerkracht vraagt van jou als mens en ondernemer. Helemaal niet gek wanneer het soms teveel wordt.

Net als voor ieder ander kan het jou ook helpen om in gesprek te gaan over wat je bezighoudt. Een gesprek om ruimte in hoofd en hart te krijgen of om te kijken wie jou kan helpen wanneer je behoefte hebt aan overzicht, weer grip wilt krijgen op je leven of zoekt naar een nieuwe richting.

Het verwijsschema op deze website geeft je een overzicht van de mensen en organisaties waar je om hulp kunt vragen. Wil je liever eerst eens kijken hoe het met je veerkracht gesteld is? Doorloop dan de Zelftest Mentaal Fit. De uitslag maakt dat je makkelijker in gesprek kunt over waar jij behoefte aan hebt. Voor wie graag zelf aan de slag wil, staan er verschillende oefeningen en tips op de website.

Heb je direct hulp nodig? Bel dan je huisarts of 112. Wanneer je worstelt met suïcidale gedachten, neem dan contact op met 113 Zelfmoordpreventie (0900-0113).