Trainingen

Trainingen suïcidepreventie voor erfbetreders

Om de signalen te herkennen van iemand met suïcidale gedachten én om zelfmoord bespreekbaar te maken, biedt 113 Zelfmoordpreventie een suïcidepreventietraining aan, speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector.

De training heet ‘Suïcidepreventietraining gatekeeper voor de agrarische sector’. Gatekeepers zijn mensen die een sleutelrol kunnen vervullen in het begeleiden van mensen met zelfmoordgedachten naar professionele hulp.
Lees er meer over in deze folder.

Alle trainingen in januari zitten vol. Mogelijk dat we in de toekomst nieuwe gatekeeperstrainingen gaan organiseren, om op de hoogte te blijven kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen door onderstaand formulier in te vullen.

 

Wachtlijst gatekeeperstraining

Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Emailadres

 

 

 

Overzichtsmenu alle trainingen

Wanneer een boer op mentaal vlak (extra) steun kan gebruiken, willen erfbetreders en collega-boeren graag een helpende hand bieden. Maar hoe werkt dat precies en wat zijn ieders verantwoordelijkheden? Er zijn diverse trainingen die leren tijdig te signaleren, in gesprek te komen en wanneer nodig leren doorverwijzen naar de juiste instanties. AgroZorgwijzer brengt de trainingen breed onder de aandacht en denkt mee over passende trainingen voor erfbetreders, boeren, medewerkers, bestuurders en vrijwilligers. Een overzicht van alle trainingen vindt u in deze Menukaart. Zoekt u een trainer bij u in de buurt die een training van AgroZorgwijzer verzorgt? Kijk dan op onze Trainerskaart.